Vi har haft nöjet att ha haft Claes-Bertil Nilsson som fortbildare vid ett flertal tillfällen på Kulturskolan Stockholm. Claes-Bertil har fortbildat lärare i Sibelius och alla deltagare har varit mycket nöjda. Claes-Bertil är en mycket kunnig och samtidigt väldigt underhållande föreläsare; ur min synvinkel är Claes-Bertil en av Sveriges främsta utbildare för Kulturskolan.

Fredrik Österberg, Kulturskolan Stockholm

Tack för en fantastisk kurs i Sibelius! Professionell med värme.
Vi som inte är bortskämda med så kunniga föreläsare för oss var det lyx att få ha dig här på Kulturskolan.

Uddevalla Kulturskola

Jag kan varmt rekommendera kursen i noteditering i Sibelius! Under kursen har man tillgång till mycket tydliga och beskrivande filmer där det aktuella studiemomentet gås igenom. Man får också fantastiskt stöd i form av feedback och hjälp från kursledare om så behövs. Det har varit otroligt utvecklande och stimulerande och det finns mycket att hämta för alla oavsett förkunskaper.

Mirjam

Eftersom lektionerna är makalöst pedagogiska är min bedömning att jag sparat en stor mängd tid (och därmed även pengar) på att lära mig Sibelius genom dessa videolektioner, snarare än att sitta själv och pröva mig fram med hjälp av den medföljande tegelstenen till PDF-manual (802 sidor lång!). Vill man lära sig ett utmärkt notskrivningsprogram är detta tveklöst det överlägset bästa sättet!

Pontus T

Det var en intressant kurs; jag var inte helt novis på Sibelius, men det kom nya tips och infallsvinklar hela tiden även när det var saker jag trodde att jag kunde. Och bra hantering av videoverktyget, det var tydligt och lätt att följa vad du pratade om.

Stefan

Videolektionerna är ju toppen, verkligen bra! Jag kommer att ha mycket nytta av dem.

Bo N

Över förväntan • Pedagogiskt • Bra tempo • Spännande och inspirerande.

Stiftsgården i Rättvik